The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Crowdfunding jubileumboeken loopt tot 6 augustus

In de aanloop naar het 70-jarig jubileum van het Metropole Orkest wordt gewerkt aan een set van 4 boeken die de geschiedenis van dit bijzondere orkest vertellen. Het eerste boek, over oprichter Dolf van der Linden, is op 22 juni gepresenteerd. We hebben uw hulp nodig ook de andere 3 boeken te realiseren!

Via crowdfundingplatform Voordekunst.nl kunt u tót 6 augustus een donatie doen.

Wat is crowdfunding? We nodigen onze Vrienden en bekenden uit om een bedrag naar keuze te doneren aan dit project. Het idee is dat we van veel kleine beetjes een groot geheel kunnen maken: met zoveel mogelijk donateurs die een klein bedrag doneren, kunnen we uiteindelijk de benodigde €35.000 voor dit project ophalen. Een donateur krijgt afhankelijk van zijn/haar bijdrage een bijzondere tegenprestatie. Voor elke donatie van €70 of meer reserveren we boekenset, af te halen tijdens een speciaal evenement in november. Maar u kunt bijvoorbeeld ook, afhankelijk van de hoogte van uw bijdrage, denken aan een opnamesessie of zelfs een privé-concert!

Ga naar www.voordekunst.nl/mo voor meer informatie en het doen van een bijdrage.

Het tweede boek is een biografie van innovator Rogier van Otterloo, de opvolger van Van der Linden. Het derde boek geeft een inkijk in de eerste 60 jaar van het bestaan van het orkest. Het vierde boek vertelt het verhaal van de afgelopen 10 jaar. Een roerige tijd, beschreven aan de hand van gesprekken met orkestleden en de mensen die achter de schermen werken.