The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Donderdag 28 mei uitzending concert Lalah Hathaway

Het concert met Lalah Hathaway dat we onlangs in Paradiso gaven wordt donderdag 28 mei om 20:30 uur uitgezonden via onze website en app! We kregen zoveel positieve reacties dat we het concert eenmalig beschikbaar willen stellen voor de mensen die niet bij deze bijzondere avond aanwezig waren. Als u de MO app op uw telefoon of tablet installeert en de pushnotificatie aanzet, ontvangt u altijd een melding wanneer een (live-)stream begint.

Afgelopen week vonden de repetities en concerten van de jaarlijkse Arrangers Workshop plaats. Acht jonge arrangeurs werden door een commissie geselecteerd om deel te nemen aan deze bijzondere workshop onder leiding van honorair-dirigent Vince Mendoza. De arrangeurs hebben keihard gewerkt aan acht nieuwe arrangementen voor zangeres Lalah Hathaway. Vorige week werden de arrangementen officieel gepresenteerd tijdens de concerten in Paradiso en op Jazz in Duketown.