The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Cadeau voor 15 jaar ‘Evers Staat Op’

Het radioprogramma ‘Evers Staat Op‘ bestaat 15 jaar en dat wordt vandaag tussen 06:00 en 21:00 uur met een marathonuitzending gevierd op Radio 538! Met vrienden van de show wordt teruggeblikt op de hoogte- en dieptepunten, er komen gasten langs en er is live muziek. De afgelopen jaren hebben Edwin Evers, Niels van Baarlen en Rick Romijn ons zowel voor als achter de schermen enorm gesupport, zeker toen het orkest in zwaar weer verkeerde. Een goed moment om iets muzikaals en blijvends terug te doen!

In het geheim hebben we componist en arrangeur Willem Friede gevraagd om twee jingles te schrijven. Vanochtend werd de eerste jingle tijdens de uitzending live gespeeld en later op de dag reisde hoornist Pieter af naar de radiostudio om de tweede jingle hoogstpersoonlijk langs te brengen.

Beluister hier het audiofragment van Pieter in de studio bij ‘Evers Staat Op’. Klik op deze pagina op ‘Beluister uur 10’ en spoel vervolgens door naar 38 minuten en 35 seconden.