The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Wil je een vraag stellen aan Laura Mvula?

Dat kan! Donderdag 5 maart, om 20.30 uur vertonen Pathé ArenA (Amsterdam), Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam) en CineMec in Ede het concert dat we met Laura Mvula en het koor Consensus Vocalis in november in Paradiso gaven. Voorafgaand aan de vertoning van het concert zal Laura live vanuit Londen vragen beantwoorden. Het leuke is dat iedereen deze vragen in kan sturen! Het enige dat je hoeft te doen is een vraag in te sturen via twitter met de vermelding van #LauraMvulaCineGig.
Na afloop van het interview speelt Laura speciaal voor de bioscoopbezoekers nog een akoestische set. Tickets kosten 12,50 tot 15,00 euro en zijn online te bestellen en aan de kassa’s van de bioscopen.

Deze eenmalige vertoning is te zien in diverse bioscopen in Engeland, Europa, Noord Amerika en Latijns Amerika. Voor de internationale fans, bekijk hier of hij te zien is in een bioscoop bij jou in de buurt!