The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Twee MO concerten tijdens de Robeco SummerNights

De organisatie van de Robeco SummerNights heeft ons uitgenodigd om tijdens de zomer van 2015 maar liefst 2 concerten te geven.
Om te beginnen verzorgen we het openingsconcert met zangeres Laura Mvula op zaterdag 27 juni. Richting het einde van de serie treden we op met Paul de Leeuw, om precies te zijn op maandag 24 augustus. Beide concerten worden gedirigeerd door Jules Buckley.

De concerten bij de Robeco SummerNights zijn altijd nét even anders en het is uitgegroeid tot een concertreeks met een brede programmering voor jong en oud en is toegankelijk voor iedereen. Want: muziek verbindt! En daar sluiten wij ons graag bij aan!

Tijdens het concert met Laura Mvula zullen we materiaal spelen van het album dat we vorig jaar opnamen in de legendarische Abbey Road Studios; een door Jules Buckley georkestreerde versie van haar album ‘Sing to the Moon’.
Paul de Leeuw bracht vorig jaar een album uit met nummers van zanger Robert Long getiteld ‘De Leeuw zingt Long’. Hij kiest voor dit concert zijn favoriete nummers uit en deze worden prachtig gearrangeerd voor het Metropole Orkest.
Lees meer over het openingsconcert met Laura Mvula of de avond met Paul de Leeuw in onze agenda.