The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Livestream zaterdag 21 februari

Opnieuw een livestream vanuit onze thuisbasis, het MCO Gebouw in Hilversum!

Om de release te vieren van het allereerste album dat uitkomt op onze eigen label ‘MO Blue’, kunt u op zaterdag 21 februari live genieten van Metropole Orkest Strings met The Ghost, The King & I: The Inventors’.

We streamen ‘The Inventors’ via onze website (www.mo.nl/live) en de MO app (iOS en Android), met beeld en geluid van hoge kwaliteit. Het concert zal aanvangen om 20.00 uur.

‘The Inventors’ is een samensmelting van jazz en orkestrale muziek en kan misschien het best worden omschreven als ‘chamber jazz’ voor mensen met een hele grote huiskamer. Eentje waar 30 musici met hun instrumenten in passen. Lyrische melodieën afgewisseld met virtuoze jazzsolo’s, groovy ritmes en avontuurlijke overgangen van ballad naar uptempo.

Met de officiële Metropole Orkest App heeft u snelle toegang tot nieuws, de concertagenda en (exclusieve) muziekcontent. De MO App geeft melding wanneer er een livestream gaande is en laat u deze bekijken op uw telefoon of tablet.