The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Eerste rit nieuwe Metropole Bus!

Vandaag is bekend gemaakt dat Oad onze officiële busvervoer partner is. De touroperator verzorgt het busvervoer van het orkest naar alle concerten, zowel in binnen- als buitenland. Deze partnership maakt het bovendien mogelijk voor Nederlandse muziekliefhebbers om onze concerten in het buitenland te kunnen bewonderen.
Frans Schuitemaker (Directeur Oad) en Marc Altink (Directeur Metropole Orkest) hebben de fonkelnieuwe Metropole bus vandaag officieel ‘gedoopt’. Na de feestelijke onthulling hoefden de 52 musici niet lang te wachten, de bus werd direct ingezet voor het vervoer naar het Cross-Linx festival in de Doelen in Rotterdam. De samenwerking is vooralsnog aangegaan voor drie jaar.

Muziekliefhebbers reizen het orkest achterna
Voor Nederlandse muziekliefhebbers is het nu ook mogelijk om – geheel verzorgd – de concerten van het MO in het buitenland bij te wonen. Op deze manier kunnen Nederlandse muziekliefhebbers hun concertbezoek combineren met een culturele stedentrip. Oad biedt onder andere meerdaagse reizen aan naar steden als Parijs en Berlijn in combinatie met concertkaarten. Het hoogtepunt van deze stedentrips is het concert van het Metropole Orkest in het wereldberoemde Olympia in Parijs en op het Citadel Music Festival in Berlijn. Daarnaast kunnen de reizigers van vele extra’s genieten, zoals een Meet&Greet met de artiesten of zij kunnen een soundcheck bijwonen. Voor meer informatie bezoek de website www.oad.nl/mo.

Unieke partnership
Marc Altink, directeur van het Metropole Orkest: “We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking. Niet alleen omdat Oad ervoor zorgt dat onze musici uitgerust en ontspannen bij concerten aankomen maar ook omdat dit partnership ons in de gelegenheid stelt om onze vrienden en muziekliefhebbers mee te kunnen nemen naar concerten die verder weg zijn ”.

Frans Schuitemaker, directeur Oad: “De samenwerking met het Metropole Orkest is een mooi voorbeeld van de wijze waarop Oad partnerships sluit met uiteenlopende organisaties, óók buiten de reisbranche. We zetten in op effectieve partnerships in het belang van de klant. De samenwerking met het Metropole Orkest stelt ons in staat om bijzondere reizen samen te stellen, zoals de muzikale reisspecials naar Berlijn en Parijs. De muziek komt uiteraard van het orkest, maar de service en extra’s van Oad zorgen voor een complete reisbeleving voor reizigers.”

Metropole bus
Omdat Oad zijn uiterste best wil doen om de musici uitgerust en ontspannen op locatie te laten arriveren, bieden ze een bus aan met extra reisgemak zoals een uitgebreid entertainmentsysteem met in de rugleuning van elke stoel een beeldscherm. Dit systeem bevat 80 filmkanalen, 10 muziekkanalen, Internet, spelletjes en een routeplanner. Het MO krijgt daarbij ook nog een eigen muziekkanaal.

Over Oad
Vanuit de hoofdvestiging te Goor organiseren ca. 200 enthousiaste medewerkers dagtochten, busreizen en rondreizen, trips naar Disneyland® Paris, Riviercruises en thema-arrangementen. Zowel voor klanten die individueel op pad willen als voor groepen die een reis op maat wensen. Oad heeft samenwerkingsrelaties in de Nederlandse reiswereld hernieuwd en bekrachtigd en ook kwaliteitscertificaten en erkenningen verkregen zoals die van de SGR en ANVR waarmee de positie is verstevigd en groeiambities worden verwezenlijkt. www.oad.nl