The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Concert Laura Mvula & MO wereldwijd in de bioscoop

Donderdag 5 maart, om 20.30 uur vertonen Pathé ArenA (Amsterdam), Pathé Buitenhof (Den Haag), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam) en CineMec in Ede het concert dat we met Laura Mvula en koor Consensus Vocalis in Paradiso gaven. Vooraf is er live vanuit Londen een interview met Laura en na de concertregistratie speelt ze speciaal voor de bioscoopbezoekers nog een akoestische set! Tickets á 12,50 euro zijn nu te koop via de website van Pathé en aan de kassa’s van de bioscopen.

Deze eenmalige vertoning is te zien in diverse bioscopen in Engeland, Europa, Noord Amerika en Latijns Amerika. Voor de internationale fans, bekijk hier of hij te zien is in een bioscoop bij jou in de buurt!

Laura Mvula – door de London Evening Standard uitgroepen tot “The Voice of 2013” – is één van de grootste nieuwe sterren uit Groot-Brittannië. In Amerika trad ze op in de David Letterman Show en op het Rockefeller Plaza in New York voor vierenhalf miljoen kijkers. Met Angelique Kidjo stond ze er op het podium van Carnegie Hall. In Engeland was ze te gast in de Graham Norton Show en speelde ze samen met ons in de uitverkochte Royal Albert Hall. Recent zong ze nog bij het Nobel Peace Prize Concert in Oslo. Laura won twee MOBO Awards en een Urban Music Award en werd bij de BRIT Awards 2014 genomineerd voor British Breaktrough Act en British Female Solo Artist.

Laura’s songs zwieren tussen jazz, gospel en soul en lenen zich perfect voor een orkestrale aanpak. Het was voor de singer-songwriter dan ook een droom die uitkwam toen ze samen met het Metropole Orkest haar veelgeprezen debuutalbum Sing to the Moon opnieuw mocht opnemen in de legendarische Abbey Road Studios. Jules Buckley, de chef-dirigent van het Metropole Orkest, schreef de arrangementen en Laura liet er haar krachtige stem op los. Die droomcombinatie is te horen op het album Laura Mvula – With Metropole Orkest en was vrijdag 28 november 2014 te bewonderen bij een maanden van tevoren uitverkocht concert in Paradiso.