The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Bart van Lier wint prestigieuze ITA Award

Afgelopen week werd bekend dat onze trombonist Bart van Lier een prestigieuze ITA Award heeft gewonnen! ITA is de International Trombone Association. Zij reiken ieder jaar een award uit aan iemand die een buitengewoon grote bijdrage heeft geleverd en veel invloed heeft in de wereld van de trombone. Het Metropole Orkest en de staf feliciteren Bart met deze eervolle award!

De International Trombone Association bestaat sinds 1972 en heeft maar liefst 4000 leden in 69 landen. Het is een non-profit organisatie die de trombone en alle trombone-gerelateerde activiteiten wereldwijd promoot. Jaarlijks reiken ze 5 awards uit aan 4 individuen en één orkest: de ITA Award, de Neil Humfeld Award, de Legacy Circle Award, Lifetime Achievement Award en Orchestra Recognition Award.