The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest op EP van Yael Naim

Woensdag 21 januari was de Frans-Israëlische zangeres Yael Naim bij ons in de studio te gast om het nummer ‘Coward’ op te nemen. Vandaag, precies 9 dagen later, is het al uitgebracht!

Het nummer staat op de gelijknamige EP, waar in totaal drie versies van deze song op staan. De eerste versie is een live Deezer Sessie waarbij Yael zichzelf begeleid op piano en op versie twee is jazz pianist Brad Mehldau te horen. Versie drie is door ons opgenomen onder leiding van Jules Buckley. Hij heeft deze versie van ‘Coward’ speciaal voor ons georkestreerd.

De EP is verkrijgbaar via iTunes en te beluisteren via Spotify en Deezer.

Zangeres Yael Naim brak in 2008 door nadat Apple haar nummer ‘New Soul’ gebruikte in een reclame campagne. Het nummer piekte op nummer 7 in de Amerikaanse Billboard Hot 100, waardoor ze de eerste Israëlische solo artiest ooit was die een top 10 hit scoorde in Amerika. Deze opname is gemaakt en mede geïnitieerd door Paul Pouwer.