The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Albumrelease concerten Snarky Puppy & MO

In april lieten wij samen met Snarky Puppy het Energiehuis in Dordrecht op zijn grondvesten schudden. We zijn van plan om dat in 2015 in Rotterdam én Parijs nog eens dunnetjes over te doen! In samenwerking met Good Music Company en Motel Mozaique zullen in de grote zaal van de moderne en hippe Rotterdamse Schouwburg de eerste twee release concerten van dit nieuwe album van Snarky Puppy & Metropole Orkest plaatsvinden. Op 7 mei reizen we af naar Parijs voor een derde concert!

In Dordrecht gaven we destijds 4 intieme crowdfunded concerten die het materiaal vormen voor de nieuwe cd/dvd ‘Sylva’ die in april 2015 uitkomt. Sleutel tot de succesvolle concerten was de chemie tussen beide bandleiders, Michael League en Jules Buckley. Het is deze heren gelukt om de ensembles samen te laten smelten tot een krachtig muzikaal geheel. Funk, rock, cinematic en jazz, alle stijlen komen voorbij met glansrollen voor solisten uit alle secties!

Lang waren de mannen van Snarky Puppy het best bewaarde geheim in de New Yorkse jazz/funk underground. Maar binnen twee jaar en na het winnen van een prestigieuze Grammy in 2014 gaat het keihard met deze band. Het afgelopen jaar hebben ze voornamelijk doorgebracht in tourbussen en vliegtuigen en overtuigen ze iedereen die op hun pad komt met hun energieke optredens.

De kaartverkoop voor de concerten in Rotterdam zijn gestart via de website van de Rotterdamse Schouwburg. De tickets voor de show in Parijs zijn verkrijgbaar via de website van theater L’Olympia.