The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO&Gregory Porter live DVD nu verkrijgbaar

Vrijdag 7 november is de Deluxe editie van Gregory Porters album Liquid Spirit uitgebracht in Nederland. Daar zijn wij bijzonder verheugd over omdat er een bonus DVD bij zit met 5 live tracks die Gregory afgelopen zomer samen met ons opnam in Hamburg.

De afgelopen jaren hebben we diverse keren opgetreden met Gregory Porter, waaronder een legendarisch optreden in poptempel Paradiso in december 2012. Naar aanleiding van dit optreden werd ons vaak gevraagd of we vaker met hem zouden gaan werken en of er een opname van dit optreden was gemaakt.
Gelukkig is het inderdaad niet bij dit optreden gebleven en is er nu een video registratie gemaakt van het concert in Hamburg!

Liquid Spirit is het derde studioalbum van Gregory Porter en het eerste album wat uitkwam op een major label; het legendarische Blue Note label. Al zijn albums werden genomineerd voor een Grammy en met Liquid Spirit wist hij deze nominatie te verzilveren in 2014. Hij won de Grammy voor Best Jazz Vocal Album.
Voor de gelegenheid heeft hij voor deze Deluxe editie een aantal extra nummers aan het album toegevoegd, waaronder een duet met Laura Mvula (ook geen onbekende van ons) en Jamie Cullum.

In Nederland is de Deluxe editie nu verkrijgbaar via bijvoorbeeld bol.com. Vanaf 10 november is hij wereldwijd verkrijgbaar en vanaf 14 november staat hij ook in de iTunes Store.