The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Uitverkochte filmopnames met Snarky Puppy

Op zaterdag 19 en zondag 20 april gaven het Metropole Orkest en de Amerikaanse band Snarky Puppy maar liefst 4 uitverkochte concerten in bijzondere setting.

In het Energiehuis in Dordrecht werd op vrijdag de concertzaal Machine3 op ongebruikelijke en creatieve wijze ingericht voor een prachtige live-ervaring voor het publiek van de 4 concerten en alle muziekliefhebbers die hopelijk later dit jaar van de gemaakte video- en audio-opnames gaan genieten.

De 400 mensen (100 per concert) die een ticket wisten de bemachtigen voor de samenwerking tussen de twee Grammy-winnaars kwamen op een van de vrije stoelen (of zelfs een hobbelpaard) tussen de musici te zitten en konden de muziek ervaren via een live-mix door de TDK koptelefoons die daar klaar lagen.

Een paar reacties van publiek en pers:

@flovouin: “TY @RealSnarkyPuppy & @MetropoleOrkest. You found the perfect way to share&spread the love of music. Last night = best concert of my life!”

Mpodia schreef: “De beleving is grandioos. Als dit de nieuwe opzet is van muziekevenementen (…) dan krijgen je oren wat ze verdienen, en kan je je ogen de kost geven.”

@ellenESP: “@MetropoleOrkest @RealSnarkyPuppy @julesbuckley ThankYouThankYouThankYouThankYouThankYouThankYouThankYouThankYou!!! Unforgettable!!!”

De conclusie van Written in Music: “Een doorslaand succes. Met een uitstekend spelende band en een geweldig spelend orkest werd een prachtige balans gevonden die even indrukwekkend als intrigerend was.”