The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 3 Grammy Awards
17 Grammy Nominaties

Uitverkochte filmopnames met Snarky Puppy

woensdag 23 april 2014

Op zaterdag 19 en zondag 20 april gaven het Metropole Orkest en de Amerikaanse band Snarky Puppy maar liefst 4 uitverkochte concerten in bijzondere setting.

In het Energiehuis in Dordrecht werd op vrijdag de concertzaal Machine3 op ongebruikelijke en creatieve wijze ingericht voor een prachtige live-ervaring voor het publiek van de 4 concerten en alle muziekliefhebbers die hopelijk later dit jaar van de gemaakte video- en audio-opnames gaan genieten.

De 400 mensen (100 per concert) die een ticket wisten de bemachtigen voor de samenwerking tussen de twee Grammy-winnaars kwamen op een van de vrije stoelen (of zelfs een hobbelpaard) tussen de musici te zitten en konden de muziek ervaren via een live-mix door de TDK koptelefoons die daar klaar lagen.

Een paar reacties van publiek en pers:

@flovouin: “TY @RealSnarkyPuppy & @MetropoleOrkest. You found the perfect way to share&spread the love of music. Last night = best concert of my life!”

Mpodia schreef: “De beleving is grandioos. Als dit de nieuwe opzet is van muziekevenementen (…) dan krijgen je oren wat ze verdienen, en kan je je ogen de kost geven.”

@ellenESP: “@MetropoleOrkest @RealSnarkyPuppy @julesbuckley ThankYouThankYouThankYouThankYouThankYouThankYouThankYouThankYou!!! Unforgettable!!!”

De conclusie van Written in Music: “Een doorslaand succes. Met een uitstekend spelende band en een geweldig spelend orkest werd een prachtige balans gevonden die even indrukwekkend als intrigerend was.”