The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO met Laura Mvula naar Abbey Road

Komend weekend reist het Metropole Orkest naar Londen voor opnames in de legendarische Abbey Road Studios. Het orkest is uitgenodigd met de Engelse singer-songwriter Laura Mvula een orkestrale remix te maken van haar geprezen album ‘Sing to the Moon’.

Jules Buckley, chef-dirigent van het Metropole Orkest: “Om met een talent als Laura Mvula de heilige grond van Abbey Road te betreden is zo gaaf. Het geeft aan hoe het orkest internationaal gezien en gewaardeerd wordt!”

“Ik had nooit durven hopen dat de muziek van ‘Sing to the Moon’ door deze orkestrale remix tot zo’n climax zou komen. Dat dit dan ook nog eens is met het Metropole Orkest is voor mij een droom die uitkomt.” Aldus Laura Mvula.

Laura Mvula is een van de snelst opkomende talenten in de UK. Haar eerste album “Sing to the Moon” bleef niet onopgemerkt. Ze won een MOBO Award, werd genomineerd voor een “Mercury Prize” en twee “Brit Awards” en werd getipt door de Grammycomissie en niemand minder dan Prince.