The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Young Ambassadors

• Ben je een muziekfreak?
• Ben jij altijd de eerste die een nieuwe hit of artiest ontdekt?
• Heb jij non-stop Spotify of YouTube aanstaan?
• Ben je tussen de 14 en 18 jaar?
• Wil jij meebepalen wat het Metropole Orkest gaat spelen in de toekomst?

YOUNG AMBASSADORS
Als je antwoord op bovenstaande vragen JA is, ben jij de ideale Young Ambassador voor het Metropole Orkest.
Onze Young Ambassadors praten over nieuwe trends in de muziek, over welke smaak zij hebben, waarvan zij denken welke artiest het gaat maken, wat hot is en wat not is, wat een hype is en wat over de top is.

De Young Ambassadors komen twee keer per jaar bij elkaar op een zaterdagmiddag om samen met musici en stafleden van het Metropole Orkest over muziek en trends te praten. Altijd op een inspirerende locatie met een lekkere pizza of een ander smakelijk hapje. Daarnaast krijg je als Young Ambassador een vrijkaartje voor een mooi concert naar keuze en we vergoeden je treinkaartje.

Maar het allerbelangrijkste is: je hebt een directe stem in de programmering van het Metropole Orkest. Stel je eens voor: jouw favoriete artiest straks op het podium met dit grote orkest!

Ken je het Metropole Orkest?
Je kunt het Metropole Orkest kennen van samenwerkingen met Armin van Buuren, Caro Emerald, Snarky Puppy, C-Mon & Kypski en The Opposites. Maar het orkest is ook te horen op albums van bijvoorbeeld Professor Green, The Common Linnets en dance-duo Basement Jaxx. Of misschien heb je ze de afgelopen jaren wel gezien tijdens festivals als Pinkpop, Lowlands, Noorderslag of de 3FM Awards. Dat zijn best een hoop verschillende soorten muziek dus!

Past dit bij jou? Mail ons dan snel! Je kunt je uiteraard ook samen met een vriend of vriendin opgeven. Stuur ons een e-mailtje en schrijf ook even waarom jij jezelf geschikt vindt als Young Ambassador. Reageer voor 1 juni 2015 op academy@mo.nl.

Fotograaf: Nico Alsemgeest