The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winner of 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominations

Knoop Gala 2018

With Nick & Simon, Trijntje Oosterhuis, OG3ne, Broederliefde, Roxeanne Hazes en Boef

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Maurice Luttikhuis, dirigent

O'G3NE, band

Nick en Simon, zang

Trijntje Oosterhuis, zang

Roxeanne Hazes, zang

Paul de Leeuw, presentatie

Boef, rapper

Broederliefde, zang

Dit jaar vindt alweer de achtste editie van het Knoop Gala plaats in Koninklijk Theater Carré. Ook dit jaar begeleidt het Metropole Orkest, onder leiding van Maurice Luttikhuis, de beste bekende en (nu nog) onbekende artiesten.

De presentatie is in handen van Paul de Leeuw.
Het Knoop Gala is een bijzonder concert waar muzikale talenten met een verstandelijke beperking in de spotlights staan. Dit doen zij niet alleen, maar samen met een aantal grote Nederlandse artiesten. Niemand minder dan Nick en Simon, Trijntje Oosterhuis, OG3NE, Broederliefde, Roxeanne Hazes en Boef staan met hen op het toneel. Mede hierdoor belooft het Knoop Gala weer een geweldige show te worden.

Ook hoeft u niks te missen van wat er achter de schermen gebeurt, want Dieuwertje Blok brengt traditiegetrouw verslag uit vanuit de Greenroom.

Het Knoop Gala staat al jaren garant voor bijzondere en ontroerende optredens. Daarnaast wordt op deze avond aandacht gevraagd voor het werk van HandicapNL. Dit fonds draagt eraan bij dat mensen met een verstandelijke beperking een volwaardig leven kunnen leiden. Een leven waarin zij hun talenten kunnen inzetten, zich kunnen ontwikkelen en kunnen meedoen in de samenleving, net als ieder ander.

Concerts

Tue 11 Dec, 8:15 pm
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam