The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Louis Cole & Metropole Orkest

Onder leiding van Jules Buckley

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Jules Buckley, dirigent

Louis Cole,

Sam Wilkes, Bass

Genevieve Artadi, backing vocals

Dave Binney, altsaxofoon

Feat. Nate Wood, Sam Wilkes, David Binney & Genevieve Artadi

In juni 2023 ontmoeten het Metropole Orkest en Louis Cole elkaar opnieuw voor een paar funky avonden. Cole en het orkest, onder leiding van Jules Buckley, komen samen naar het stART festival in Wuppertal en naar TivoliVredenburg.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist én werd genomineerd voor een Grammy award.
Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is.

De missie van de medeoprichter van Indie duo KNOWER is om ‘diepe gevoelens te creëren door middel van muziek’. Dit doet hij in zijn virale video’s op YouTube, tijdens internationale tournees en op zijn debuutalbum ‘Time’, dat werd uitgebracht op Brainfeeder.
Hij staat bekend om zijn indrukwekkende concerten waarbij hij het publiek meeneemt in zijn muzikale wereld. Een wereld vol electro funk, humor en zachte ballads.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest zal een onvergetelijke worden. Samen brengen ze tijdens dit concert Louis’ werk ten gehore, dit keer met een orkestrale kleur en groove.

Concerten

zo 4 jun, 20:00
Historische Stadthalle, Wuppertal

di 6 jun, 20:15
TivoliVredenburg - Ronda, Utrecht

wo 7 jun, 20:00
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam