The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Canarias Jazz & Más: Metropole Orkest & Kandace Springs

Onder leiding van Miho Hazama

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Miho Hazama, dirigent

Deze zomer ontmoeten het Metropole Orkest en Kandace Springs elkaar opnieuw. Onder leiding van vaste gast dirigent Miho Hazama komen de twee op 15 en 16 juli naar Festival Internacional Canarias Jazz & Más.

Kandace Springs werd geboren in Nashville en groeide op in een muzikaal gezin. Muziek van Billie Holiday, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Roberta Flack en Norah Jones was voor haar dagelijkse kost. Deze muzikale helden hebben haar geholpen bij het vinden van haar eigen geluid en gemaakt tot wie ze nu als artiest is. Haar coverversie van Sam Smith’s ‘Stay With Me’ werd opgepikt door Prince. Hij was zo onder de indruk dat hij haar uitnodigde om te komen spelen op de dertigste verjaardag van ‘Purple Rain’ in Paisley Park. Vervolgens werd ze in de studio begeleid door Sam Smith én bracht ze haar debuutplaat ‘Soul Eyes’ uit.
Deze plaat werd bekroond met meerdere vijfsterrenrecensies, waaronder door de Times of London: “Kandace Springs is niet zomaar een ster. Ze is een hele Melkweg”.
Sindsdien bracht ze meer albums uit, werkte ze samen met Norah Jones, speelde ze op festivals als North Sea Jazz Festival en Montery Jazz Festival en won ze de Deutcher Jazzpreis voor Best Vocal Album.

Tijdens de concerten deelt Kandace het podium met het Metropole Orkest en vaste gastdirigent Miho Hazama. De samenwerking tussen Kandace, Miho en het Metropole Orkest wordt onvergetelijk. Tijdens het concert spelen ze naast muziek van ‘Soul Eyes’ ook recenter werk.

Concerten

za 15 jul, 19:00
Teatro Cuyás, Las Palmas de Gran Canaria

zo 16 jul, 20:30
Auditorio de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife