The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

North Sea Jazz Festival – Louis Cole

onder leiding van Jules Buckley

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Jules Buckley, dirigent

Louis Cole,

Rai Thistlethwayte, Keyboard

Dave Binney, altsaxofoon

Sam Wilkes, Bass

Genevieve Artadi, backing vocals

Pedro Martins, gitaar

In juli ontmoeten het Metropole Orkest en Louis Cole elkaar opnieuw voor een paar funky avonden. Cole en het orkest, onder leiding van Jules Buckley, komen dan samen naar het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam.

De in Los Angeles woonachtige singer-songwriter Louis Cole is een man met vele talenten. Hij schrijft en zingt niet alleen, hij is ook producer, componist en multi-instrumentalist én werd genomineerd voor een Grammy award.
Louis werkte in het verleden al samen met namen als Thundercat, Genevieve Artadi, Dennis Hamm en Brad Mehldau, die op zijn debuutalbum te horen is.

De missie van de medeoprichter van Indie duo KNOWER is om ‘diepe gevoelens te creëren door middel van muziek’. Dit doet hij in zijn virale video’s op YouTube, tijdens internationale tournees en op zijn debuutalbum ‘Time’, dat werd uitgebracht op Brainfeeder.
Hij staat bekend om zijn indrukwekkende concerten waarbij hij het publiek meeneemt in zijn muzikale wereld. Een wereld vol electro funk, humor en zachte ballads.

De samenwerking tussen Louis, Jules en het Metropole Orkest zal een onvergetelijke worden. Samen brengen ze tijdens het concert voor Louis’ nieuwste werk ten gehore. Dit keer met een orkestrale kleur en groove.

Concerten

vr 8 jul, 17:00
Ahoy, Rotterdam