The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

NN North Sea Jazz Downtown: José James

onder leiding van Miho Hazama

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Miho Hazama, dirigent

José James, zang

North Sea Jazz trekt eenmalig de stad in! Vanwege de coronamaatregelen is het NN North Sea Jazz festival helaas opnieuw een jaar uitgesteld, maar onder de noemer NN North Sea Jazz Downtown worden verspreid door Rotterdam een heel weekend lang concerten georganiseerd. Op zaterdag 10 juli is het de beurt aan het Metropole Orkest. Samen met José James en onder leiding van Miho Hazama staat het orkest dan in de RTM Stage, de nieuwste concertzaal in Rotterdam Ahoy.

José James is geen onbekende van het orkest. Deze in Amsterdam wonende Amerikaan reisde in 2019 al samen met Metropole Orkest Big Band af naar Bremen. Op North Sea Jazz pakken we het groter aan en wordt hij vergezeld door het volledige orkest.
José, de bariton met unieke stijl uit Minneapolis, is geïnspireerd door jazz grootheden Herbie Hancock en John Coltrane, maar ook door zangers als Prince of David Bowie en hiphop-iconen A Tribe Called Quest en Mos Def.
Samen met het orkest zal José zijn beste werk ten gehore brengen.

De concerten tijdens NN North Sea Jazz Downtown zijn voor publiek toegankelijk volgens de dan geldende regels en worden gelijktijdig gratis gestreamd via de North Sea Jazz website.
Het volledige programma, het tijdschema en informatie over de kaartverkoop van NN North Sea Jazz Downtown wordt op een later moment bekendgemaakt. De hieronder genoemde tijd is dan ook niet definitief.

Concerten

za 10 jul, 19:00
Ahoy-RTM Stage, Rotterdam