The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

101Barz x Metropole Orkest

15 jaar 101Barz

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Phil Meadows, dirigent

Latifah, rapper

Crooks, rapper

Winne, rapper

Adje, rapper

MocroManiac, rapper

Hef, rapper

Rotjoch,

Kevin, rapper

Broederliefde, rappers

Frenna, rapper

Josylvio, rapper

Fresku, rapper

Rotjoch, curator

NPO Start.Het Metropole Orkest en de beste artiesten uit de Nederlandse hiphop-scene ontmoeten elkaar in Koninklijk Theater Carré ter ere van het vijftienjarig bestaan van 101Barz. ‘101Barz featuring Metropole Orkest’ was op woensdag 26 mei om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3 en terug te kijken op NPO Start.

Winne, Hef, Adje, Crooks, Fresku, MocroManiac, Latifah, Josylvio, Kevin, Broederliefde, Eves Laurent, Frenna en Jonna Fraser brengen deze avond samen met het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Phil Meadows, een uur durende ode aan het grootste online hiphop-platform van Nederland.

101Barz stond aan het begin van de carrières van de meeste hiphopartiesten die vandaag de dag de hitlijsten vullen. In het afgelopen anderhalve decennium gaf presentator Rotjoch honderden rappers een podium vanuit zijn studio in Hilversum, wat resulteerde in historische momenten uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. In dit speciale project brengen de grootste artiesten uit de afgelopen 15 jaar, onder begeleiding van het Metropole Orkest, de kijker terug naar hun meest legendarische momenten bij het platform.

Concerten

wo 26 mei, 20:30
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam