The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

The Music from James Bond

50 jaar iconische Bond-sound

Dorona Alberti, zang

Tim Akkerman, zang

Maurice Luttikhuis, dirigent

Dorona Alberti (Gare du Nord), Tim Akkerman (voormalig Di-rect) en het Metropole Orkest dompelen zich onder in de wereld van spionage en glamour met het programma The Music from James Bond. De meest iconische songs van vroege en recentere James Bond-films komen in dit theaterconcert voorbij. “Stuk voor stuk steengoede songs met die herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is”, aldus initiatiefnemer Dorona Alberti.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. Kortom: de ultieme sound van deze films met, waar nodig, het grote gebaar met knallende blazers en dramatische strijkarrangementen.

Deze concerten stonden oorspronkelijk in maart 2020 gepland. Alle concerten uit deze reeks worden verplaatst naar later in het jaar. Zodra we nieuwe speeldata hebben gevonden plaatsen we dat op deze pagina.

We verwijzen u graag door naar het Zuiderstrandtheater, Koninklijk Theater Carré, het Wilminktheater en Theater aan het Vrijthof voor meer informatie en updates.

Bestel nu uw tickets

wo 9 sep, 20:00
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Koop kaarten