The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Studio Sessions

Met de MO Strings en solisten

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Jules Buckley, dirigent

Het Metropole Orkest treedt weer op. Onder de noemer ‘Metropole Studio Sessions’ geeft het orkest onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley bijzondere live concerten vanuit de Metropole studio’s in Hilversum. U kunt in de concerten middels online streaming live bijwonen.

Woensdag 1 juli – 20.30 uur
Metropole Studio Sessions: Tribute to Charlie Haden

Tien jaar geleden speelden de strijkers van het Metropole Orkest onder leiding van Vince Mendoza een prachtig programma met bassist Charlie Haden en zijn Quartet West in de Rotterdamse Doelen. Zes jaar na zijn dood zetten we de muziek van deze meester van de contrabas graag opnieuw in de spotlights. Tijdens dit live concert is er een belangrijke rol weggelegd voor onze eigen basheld Aram Kersbergen en tenorsaxofonist Sjoerd Dijkhuizen. U hoort onder andere ‘Detour Ahead’, ‘Blues for Alice’ en ‘Nightfall’.

De concerten zijn eenvoudig online te bekijken via computer, mobiele telefoon, Chromecast of Apple TV. Het Metropole Orkest werkt voor deze concerten samen met Ticketmaster en online videoplatform VIXY. De ‘Metropole Studio Sessions’ worden mede mogelijk gemaakt door BNP Paribas, hoofdsponsor van het Metropole Orkest.

Concerten

wo 3 jun, 20:30
MCO, Hilversum

wo 17 jun, 20:30
MCO, Hilversum

wo 1 jul, 20:30
MCO, Hilversum