The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO Academy meets Jameszoo

met talenten van de MO Academy

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Christian Elsässer, dirigent

Jameszoo, producer

Deze avond kunt u genieten van een spetterend concert van de jonge muzikale talenten van de MO Academy. Dirigent Christian Elsässer en producer Jameszoo (Mitchel van Dinther) werken vier dagen met de Academy deelnemers aan het programma voor dit concert.

Het repertoire wordt gekozen uit recent werk van het Metropole Orkest.
Op 18 oktober opende het Metroole Orkest en Jameszoo het Amsterdam Dance Event in de Melkweg in Amsterdam. Chef-dirigent Jules buckley schreef samen met Jameszoo de bijzondere arrangementen voor dit project. De studenten krijgen in de eerste week van november de kans om deze arrangementen te spelen.

Het Metropole Orkest is in 2014 met een eigen Metropole Academy gestart. De Academy biedt op projectbasis een hoogwaardige aanvulling op het onderwijs dat de Nederlandse conservatoria kunnen bieden aan toptalenten. De studenten kunnen zich in de Academy allerlei competenties eigen maken die ze in hun carrière nodig hebben. Dat betreft de artistieke en muzikaal-ambachtelijke aspecten van het vak, maar zeker ook organisatie, planning, marketing en praktische uitvoering.

Concerten

di 7 nov, 20:15
MCO, Hilversum