The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Knoop Gala 2017

met Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, K3, Maan, Racoon en Wolter Kroes

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Sander Teepen, dirigent

Met veel trots organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten voor de zevende keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking.

Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. En ook dit jaar zijn het niet de minsten; Angela Groothuizen, Brigitte Kaandorp, K3, Maan, Racoon en Wolter Kroes. Dit jaar is de verscheidenheid in optredens groot. Mede hierdoor belooft het Knoop Gala weer een unieke avond te worden.

Paul de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond die plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok neemt het backstage gedeelte voor haar rekening en komt met updates vanuit de Greenroom waar alle talenten zich voor hun optreden verzamelen. En een Knoop Gala is natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Sander Teepen.

De NTR zendt het Knoop Gala uit op donderdag 21 december om 20.30 uur op NPO 1.

Concerten

di 12 dec, 20:10
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam