The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 3 Grammy Awards
17 Grammy Nominaties

Jameszoo & Metropole Orkest ‘Fool’

Reprise 'Fool'

Jules Buckley, dirigent

Jameszoo, producer

Niels Broos, toetsen

Binkbeats, Percussie

John Dikeman, saxofoon

Het concert in Tilburg op 28 december is onderdeel van de jubileumavond van ‘Stranger than Paranoia’. De avond begint om 20.00 uur en zal doorgaan na ons concert met Jameszoo. Aanvang van het concert is 21.00 uur.

De jonge producer Jameszoo behoort tot de artistiek gedreven dj-scene die vernieuwing, ontwikkeling en creativiteit nastreeft. In 2016 bracht hij zijn debuutalbum ‘Fool’ uit. Met kinderlijke onschuld en wonderlijke spontaniteit heeft Jameszoo onaangepaste kunst geproduceerd. Met zijn intuïtieve talent om grenzen te overschrijden is Jameszoo een musicus van deze tijd, zonder in hokjes te denken.

Het Metropole Orkest gaat de uitdaging om de ‘onbevangen computer jazz’, zoals Jameszoo zijn werk zelf noemt, te vertalen naar een akoestische setting. Het publiek wordt meegenomen in een wereld waar elektronische en akoestische instrumenten met elkaar verweven worden. Het geeft de onvoorspelbare muziek van Jameszoo een extra twist en dimensie waarbij het publiek verrast en geraakt zal worden.

Chef-dirigent Jules Buckley over de samenwerking: “This collaboration between Jameszoo and Metropole Orkest just feels right. Jameszoo is an incredible artist, making a fresh statement right now internationally and I feel the combination of his compositions from Fool, reworked and presented uniquely with Metropole this autumn, is sure to lay down a marker or two”.

Dit project is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van Fonds 21.

Bestel nu uw tickets

do 28 dec, 21:00
Theaters Tilburg, Tilburg

Koop kaarten