The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Poetry vs Orchestra album launch

Hollie & Metropole Orkest

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Metropole Orkest

Jules Buckley, dirigent

Hollie McNish, spoken word

‘Poetry Versus Orchestra’ is een boek, een album, een ervaring vol moderne poëzie geschreven door dichter Hollie McNish, vermengd met hedendaagse muziek geschreven door Jules Buckley en Chris Wheeler, gespeeld door het Metropole Orkest. Het resultaat van deze samenwerking nodigt de luisteraar uit in een nieuwe wereld – waar woorden en muzieknoten samenvloeien tot één enkele vorm van kunst.

Maatschappijkritische, politieke, emotionele gedichten in een krachtig spoken word performance worden op bijzondere manier aangevuld door de muziek. Composities die de poëzie complementeren en voor een overvloed aan sfeer zorgen. Onderwerpen zijn de zielsgelukkige ervaringen en gedachten van een moeder, maar bijvoorbeeld ook de pijnlijke manier waarop de westerse wereld een vluchteling ziet.

Als officiële lancering van het album gaan Hollie en het Metropole Orkest (olv Jules Buckley) een deel van de stukken uitvoeren voor een live-publiek in Cadigan Hall in Londen op woensdag 23 november. Dichters Salena Godden en Vanessa Kisuule zullen, weliswaar zonder orkest, ook optreden.

To be put on the FREE guest list, email verse1cadogan@asos.com or TEXT Verse 1 to 87007.

Concerten

wo 23 nov, 19:30
Cadogan Hall, Londen