The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Knoop Gala 2016

Verstandelijk beperkte muziektalenten en het MO

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Metropole Orkest

Met veel trots organiseren de NTR en Fonds verstandelijk gehandicapten voor de zesde keer een bijzonder gala. Tijdens het Knoop Gala treden elk jaar bijzondere muzikale talenten op met een verstandelijke beperking.

Gedurende deze speciale avond zingen en/of spelen zij de sterren van de hemel. Ze doen dit samen met grote namen uit de Nederlandse muziekwereld. En ook dit jaar zijn het niet de minsten; Simone Kleinsma, Frans Bauer, Kim-Lian van der Meij, Diggy Dex, JW Roy, Jamai, Ronnie Flex, Tim Knol en Heidi und die Heino’s. Dit jaar is de verscheidenheid in optredens groot; van rap tot schlager en van musical tot de blues. Mede hierdoor belooft het Knoop Gala weer een unieke avond te worden.

Paul de Leeuw presenteert wederom deze bijzondere avond die plaatsvindt in Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Dieuwertje Blok neemt het backstage gedeelte voor haar rekening en komt met updates vanuit de Greenroom waar alle talenten zich voor hun optreden verzamelen. En een Knoop Gala is natuurlijk niet compleet zonder de inbreng van het Metropole Orkest, onder leiding van dirigent Jan Stulen.

De NTR zendt het Knoop Gala uit op dinsdag 27 december om 21.45 uur op NPO 1 (herhaling 31 dcember 10.30 uur, NPO 1).

Concerten

di 6 dec, 20:00
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam