The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Sinatra 100: A man and his music

Tribute to Frank Sinatra

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Metropole Orkest

Jörg Achim Keller, dirigent

Matt Dusk, zang

Jon van Eerd, zang

Ruben Hein, zang

Greetje Kauffeld, zang

Tania Kross, mezzo-sopraan

Felix Maginn, zang

Leonie Meijer, zang

Hadewych Minis, zang

Op 12 december 2015 is het honderd jaar geleden dat Frank Sinatra, oftewel “The Voice” werd geboren. Vanwege zijn enorme impact op de muziekgeschiedenis wordt deze dag gevierd met een reeks speciale concerten.

Samen met een aantal bijzondere solisten laten we u tijdens deze concerten genieten van de vele klassiekers van deze legendarische zanger.
De solisten zijn: Hadewych Minis, Greetje Kauffeld, Moke-zanger Felix Maginn, Jon van Eerd, Tania Kross, Ruben Hein, The Voice-finaliste Leonie Meijer en de speciaal voor dit concert overgekomen Canadese crooner Matt Dusk.

Frank Sinatra groeide uit tot de beste populaire zanger, de meest gefotografeerde persoon en een icoon van de twintigste eeuw. Als hij in Las Vegas aankwam was: “He is here” genoeg. Zijn naam werd niet eens meer genoemd. Hij was niet alleen zanger, maar ook een veelzijdig performer, acteur, stand-up comedian, danser, de leider van de Rat Pack, radiomaker, platenbaas, bedenker van het conceptalbum en filmproducer. Hij weerstond de big bands, de rock ’n roll, the Beatles en bleef onderdeel van de popmuziek in de 70’s en 80’s. Hij sloot zijn platencarrière af met twee albums waarop hij (als eerste!) in duet ging met alle belangrijke popsterren van de 90’s.

Concerten

do 10 dec, 20:00
Theater Orpheus, Apeldoorn

vr 11 dec, 20:00
CineMec Ede, Ede

za 12 dec, 20:15
RAI, Amsterdam

zo 13 dec, 20:15
Maaspoort, Venlo