The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Snarky Puppy & Het Metropole Orkest

Crowdfunded opnames!

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaan Zelf instellen

Metropole Orkest

, dirigent

Snarky Puppy, band

Wat krijg je als je het tweevoudige Grammy winnaar, Metropole Orkest samenvoegt met een van de ‘hottest groups in jazz’?

Lang was Snarky Puppy een goed bewaard geheim in de New Yorkse jazz underground. Maar sinds de release van hun albums/dvd’s ‘Ground UP’ (2012), ‘Family Dinner Vol. 1’ (2013) en het in Nederland opgenomen ‘We Like It Here’, moet de hele wereld eraan geloven. Snarky Puppy is namelijk een fenomeen. De band om bassist en bandleider Michael League heen bestaan uit leden die meespeelden met o.a. Prince, Justin Timberlake en Marcus Miller.
Snarky Puppy experimenteert met veel stijlen, waarbij rauwe funk, soul, progressieve rock en jazz tot de vaste ingrediĆ«nten behoren. Toch blijft Snarky Puppy altijd toegankelijk en prikkelend. Een combinatie van kwaliteiten dat Nederland afgelopen twee jaar -uit het niets- op z’n kop zette.

Dat ’the pups’ zich thuis voelen in Nederland is wel duidelijk. Naast uitverkochte shows, werd er afgelopen oktober in de creatieve thuisbasis van Colin Benders (Kyteman) een unieke album/dvd opgenomen, ‘We Like It Here’.
Dat smaakte naar meer… Zo’n unieke ervaring moet worden gedeeld.

Op 19 en 20 april slaan het Metropole Orkest en Snarky Puppy de handen ineen voor een bijzondere album- en dvd opname. In het authentieke Energiehuis in Dordrecht, begeef je je in de muzikale speeltuin van deze twee groepen en ervaar je de live-registratie, zittend tussen de muzikanten!

De ticketprijs is iets pittiger dan u gewend bent, maar ook de totaalervaring is buitengewoon. Naast het bijwonen van een van de intieme concerten ontvangt u 4 consumptiemunten, een TDK hoofdtelefoon, er is een jamsessie georganiseerd tussen de sets en u krijgt de kans de musici te ontmoeten. Maar boven alles bent u straks ook de eerste die na het mixen een preview van de opnames en wordt het eindproduct u toegestuurd.

Concerten

za 19 apr, 19:00
Energiehuis, Dordrecht

za 19 apr, 21:15
Energiehuis, Dordrecht

zo 20 apr, 19:00
Energiehuis, Dordrecht

zo 20 apr, 21:15
Energiehuis, Dordrecht