The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Knoop in je Zakdoek Gala

 

U bekijkt een pagina over een concert dat al heeft plaatsgevonden.
Klik hier om naar de actuele concertagenda te gaan.

Metropole Orkest

, dirigent

Grote muzikale talenten met een verstandelijke beperking krijgen de kans van hun leven om samen met bekende Nederlandse artiesten muziek te maken en op te treden. Voor een groot publiek in een prachtig theater, onder leiding van het Metropole Orkest, stelen de artiesten de show tijdens het Knoop Gala 2013!

Paul de Leeuw volgt, in aanloop naar het gala voor de televisieserie ‘Op weg naar het Knoop Gala’, artiesten met een verstandelijke beperking. Samen met hun idolen, o.a. Roel van Velzen, Glennis Grace, K3 en Claudia de Breij, hebben ze gerepeteerd voor een schitterende afsluiting; een feestelijk muziekgala in het AFAS Circustheater. Paul de Leeuw presenteert het gala en de NTR maakt deze avond televisieopnames. De spectaculaire show met bijzondere talenten brengt u gegarandeerd een avond uit om nooit te vergeten. .

Het circustheater staat gedurende het Knoop Gala volledig in het teken van talentontwikkeling. Niet alleen binnen de muziek, maar bijvoorbeeld ook door het tentoonstellen van kunst van mensen met een beperking. In aanloop naar het Knoop Gala en op de dag zelf zijn ook volop mensen met een beperking aan het werk, zoals in de catering en bij het ontvangst. Het gala is hiermee talentontwikkeling van mensen met een beperking in optima forma!

Door het kopen van een kaartje steunt u meer projecten voor talentontwikkeling. De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan Fonds verstandelijk gehandicapten. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Concerten

di 17 dec, 20:00
Circustheater, Den Haag