The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Raad van Toezicht Metropole Orkest verwelkomt twee nieuwe leden

Met ingang van 15 februari treden twee nieuwe leden toe tot de Raad van Toezicht van het Metropole Orkest, te weten Ramon Mesman en Marc Adriani. Met hun toetreding wordt de Raad van Toezicht uitgebreid naar zes personen.

Laetitia Griffith, voorzitter van de Raad van Toezicht: “Met de komst van Marc en Ramon versterken we ons met twee inspirerende toezichthouders, die met hun netwerk en ruime ervaring in de media sector een waardevolle bijdrage kunnen leveren om de leading positie van het Metropole Orkest verder uit te bouwen.

Over Ramon Mesman
Ramon Mesman is Commercieel Directeur van Talpa Studios en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Met eerdere werkgevers als RTL en Q Music heeft hij ruime ervaring in de media. Daarnaast is hij vicevoorzitter van Nationaal Fonds 4 en 5 mei en als bestuurslid betrokken bij de Sponsorringen en de organisatie van Amsterdam Dinner Foundation.

Over Marc Adriani
Marc Adriani is hoofdredacteur van BNR radio en heeft jarenlange ervaring als bestuurder in de mediabranche. Hij was onder andere directeur bij BNNVARA en Talpa Network. Als voormalig Managing Director bij platenmaatschappij EMI The Netherlands heeft hij ook zijn sporen verdiend in de muziekindustrie. Daarnaast was hij toezichthouder bij onder andere Fun X, Bart de Graaff Foundation en het Nationaal Openlucht Museum.