The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Queen Must Go On & Metropole Orkest naar Rotterdam Ahoy

Op zondag 24 november, de dag van Freddie Mercury’s overlijden, vieren we de tijdloze muzikale erfenis van Queen tijdens ‘Freddie Celebration Day’ met Queen Must Go On en het Metropole Orkest in Rotterdam Ahoy.

De avond staat in het teken van het vieren van het leven en het maken van nieuwe herinneringen op de plek waar Freddie dit 45 jaar geleden zelf ook deed. Het Metropole Orkest brengt de avond naar een nieuw niveau om zo iedereen die erbij is een unieke avond te bezorgen.Zondag 24 november, de dag van Freddie Mercury’s overlijden, vieren we de tijdloze muzikale erfenis van Queen tijdens ‘Freddie Celebration Day’ met Queen Must Go On en het Metropole Orkest in Rotterdam Ahoy.

De avond staat in het teken van het vieren van het leven en het maken van nieuwe herinneringen op de plek waar Freddie dit 45 jaar geleden zelf ook deed. Het Metropole Orkest brengt de avond naar een nieuw niveau om zo iedereen die erbij is een unieke avond te bezorgen.

Verwacht schitterende orkestrale uitvoeringen van nummers als Love Of My Live, Show Must Go On en Who Wants To Live Forever. Klassiekers als Don’t Stop Me Now, Under Pressure, Bohemian Rhapsody en We WIll Rock You zullen uiteraard ook niet ontbreken en natuurlijk blazen Queen Must Go On en het Metropole Orkest met We Are The Champions het dak eraf.

De kaartverkoop start op woensdag 29 november om 10.00 uur.

Wil jij voorrang op de kaartverkoop? Meld je dan nu alvast aan voor de pre-registratie en krijg 24 uur eerder dan de openbare verkoop een linkje in de mail.