The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest viert Amsterdam 750

Amsterdam start jubileumjaar Amsterdam 750 met een spectaculair openingsconcert! Op 27 oktober 2024 transformeert de Ziggo Dome in een muzikale tijdmachine. Het Metropole Orkest, ISH Dance Collective, Zo! Gospel Choir en Live in Concert nemen je mee op een muzikale en visuele reis langs belangrijke momenten uit de geschiedenis van Amsterdam. Van nieuwe muziek tot bekende hits, met jong talent en bekende artiesten. Met hiphop dans en urban sports, klassiek ballet en spoken word, vergezeld door iconische beelden. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Dit evenement is voor iedereen die onze prachtige stad een warm hart toedraagt. Of je nu een geboren Amsterdammer bent, of de stad hebt geadopteerd als je tweede thuis.

Wil je als eerste kaarten kunnen kopen voor dit event? Pre-registratie is nu geopend. Je hebt t/m 14 februari 2024 om je te registreren. Op donderdag 15 februari gaat de exclusieve pre-sale van start. De reguliere kaartverkoop start op 29 februari 2024.

De gemeente stelt een kwart van de in totaal 15.000 kaarten beschikbaar aan Amsterdammers die zich op een bijzondere manier inzetten voor de stad of niet in staat zijn een kaartje te kopen. Meer informatie daarover volgt.