The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Nieuwe YouTube serie: Behind the Scenes

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Vanaf vandaag bekijk je op YouTube onze nieuwe ‘Behind the Scenes‘ serie. Hierin krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij het Metropole Orkest. In 12 afleveringen zie je hoe het meest veelzijdige orkest ter wereld opereert, door de ogen van een aantal bijzondere mensen. In deze eerste aflevering neemt saxofonist Jasper Blom je mee naar de studio voor opnames van het nieuwe album van zijn Jasper Blom Quartet met het Metropole Orkest onder leiding van Christian Elsässer.

In de volgende aflevering (online op 14 februari) volgen we 2e violist Robert Baba tijdens een testdag voor een onaangekondigd nieuw innovatief gameproject.