The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Week van Nalaten aan Cultuur

Metropole Orkest organiseert deze week samen met andere culturele instellingen de Week van Nalaten aan cultuur. Cultuur is voor veel mensen een waardevol en inspirerend onderdeel van hun leven. Voor de een is dat muziek, voor de ander is dat beeldende kunst, theater of dans. Kunst maakt het leven interessant én is van grote waarde voor de samenleving. Het verbindt mensen zonder woorden.

Jouw liefde voor cultuur kun je doorgeven in de vorm van een nalatenschap. Dit geeft je de unieke kans om de toekomst van de culturele instelling waar je zo van houdt te waarborgen. Op die manier zorg je ervoor dat je de kunstvorm die jij koestert en die jou inspireert, doorgeeft aan volgende generaties.

Wil je meer weten over het nalaten aan het Metropole Orkest? Bekijk dan deze pagina. Wil je liever nu iets geven? Dan kan dat uiteraard ook door Vriend te worden van het orkest. Daarover lees je meer op deze pagina.