The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Trijntje Oosterhuis en Metropole Orkest te zien bij Omroep MAX

Begin december brachten Trijntje Oosterhuis en Metropole Orkest ‘Everchanging Times – Burt Bacharach Songbook III’ uit. Een groot deel van het repertoire speelden we live in onze studio en wordt op 2 januari om 17.05 uur uitgezonden bij Omroep MAX op NPO 2. 

Samen speelden we met Trijntje Oosterhuis in de studio van het Muziekcentrum van de Omroep evergreens van meestercomponist Burt Bacharach. Een dwarsdoorsnede van het repertoire van Bacharach komt voorbij, denk bijvoorbeeld aan klassiekers als ‘I Say A Little Prayer’, ‘The Look of Love’ en ‘What The World Needs Now’. Het is een feest der herkenning en een eerbetoon aan de rijke composities van een van ’s werelds grootste componisten.

Trijntje Oosterhuis en Metropole Orkest – het beste van Burt Bacharach.
Zondag 2 januari, 17.05 uur, NPO 2.