The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest speelt Cold Duck Time

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Muziek maken met onze vrienden, dat is wat we het liefste doen. Daarom nam het Metropole Orkest samen met Kurt Elling, Jacob Collier en Michael League een speciale versie van ‘Cold Duck Time’ van Al Jarreau op. Iedereen vanuit zijn eigen huis.

Ook al onze andere vrienden bieden we graag de mogelijkheid om hun muzikale kunsten te laten horen. Daarom nodigen we alle muzikanten, zangers en zangeressen van Nederland uit om met ons mee te spelen!

Op www.mo.nl/coldduck vind je meer informatie over hoe je de aparte play-along versie van dit nummer en het arrangement in verschillende toonsoorten kunt downloaden. Ongeacht je instrument kan je dus meespelen en/of soleren op de track.

We kijken enorm uit naar alle verschillende versies die we te zien gaan krijgen.