The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Update van het MO

Foto door Reinout Bos

We hebben samen al een flinke periode te maken met de maatregelen van de ‘intelligente lockdown’. Gelukkig krijgen we eerste voorzichtige positieve signalen dat de genomen maatregelen resultaat opleveren. Dat geeft hoop!

Omdat het Metropole Orkest niet live kan optreden, streamen we elke woensdag, vrijdag en zondag bijzondere concerten van een tijdje terug via onze website en Facebookpagina. Veel mensen hebben inmiddels deze weg naar onze concerten gevonden. De streams zijn de afgelopen periode ruim een half miljoen keer bekeken. We willen iedereen bedanken voor de vele hartverwarmende reacties die we hierop ontvangen. Maar we kunnen niet wachten om weer live het podium te betreden. Dat zal een bijzonder kippenvel moment zijn.

De gehele kunst- en cultuursector zet zich schrap voor de tijd die komen gaat. We werken samen hard aan het verplaatsen van alle concerten en voorstellingen die op dit moment helaas niet door kunnen gaan. Als er nieuwe data bekend zijn, neemt het theater contact op met kaartkopers.
Ook u kunt de kunst- en cultuursector helpen. Heel eenvoudig door op een later moment de voorstelling te bezoeken of in het geval dat een voorstelling geannuleerd wordt uw ticket om te zetten in een voucher die op een later moment gebruikt kan worden. Meer informatie vindt u op bewaarjeticket.nl. Alleen samen komen we deze crisis te boven!

Ondertussen kijken we ook naar de toekomst. Hoe gaan wij onze concerten vormgeven in de nieuwe ‘1,5 meter samenleving’. Dat wordt een uitdaging waar we de komende periode een antwoord op gaan vinden.

Pasen staat voor de deur. Dit jaar anders dan anders. We wensen u en uw dierbaren fijne dagen toe. Houd moed en blijf gezond!

Muzikale groet van iedereen bij het Metropole Orkest.