The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Roadburn show met Triptykon wordt album

copyright Paul Verhagen

De Zwitserse avant-garde extreme metal act Triptykon hefet aangekondigd dat de langverwachte release van hun “Requiem” op 15 mei 2020 via Prowling Death Records / Century Media Records wereldwijd uit zal komen.

“Requiem (Live at Roadburn 2019)” markeert de afronding van een project dat meer dan 30 jaar in de maak was: De legendarische Celtic Frost / Triptykon “Requiem” was voor het eerst in zijn geheel en met orkestrale begeleiding door het Metropole Orkest .

Tom Gabriel Warrior: “We zijn heel erg verheugd dat we de kans hebben gekregen om dit unieke project van Celtic Frost, dat zoveel jaar geleden is gestart, af te ronden en om de voltooide opname eindelijk met de wereld te delen. Dit album is het resultaat van twee jaar gepassioneerd werk en markeert het resultaat van een muzikaal idee dat meer dan drie decennia geleden ontstond. 

Het was een ongelooflijke eer om samen te werken met het Metropole Orkest, dirigent Jukka Iisakkila, gastvocaliste Safa Heraghi en het fantastische Roadburn festival. Er kon geen betere partner zijn voor het “Requiem” -project dan Roadburn.”

Triptykon with the Metropole Orkest – “Requiem (Live at Roadburn 2019)” is vanaf 20 maart 2020 beschikbaar voor pre-order in verschillende versies.