The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO op ABN AMRO tennistoernooi

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Op zondag 16 februari vindt in Ahoy Rotterdam de finale van het het ABN AMRO World Tennis Tournament plaats. De finale van dit tournooi gaat dit jaar extra feestelijk van start. De Metropole Orkest Big Band, onder leiding van Mike Sch├Ąperclaus, brengt namelijk samen met het ZangExpress pop-up koor een medley van een groot aantal Songfestival klassiekers ten gehore.

Het is inmiddels een traditie dat de finale op een bijzondere manier wordt ingeluid. Dat het Metropole Orkest daar dit jaar onderdeel van mag zijn is een grote eer. De beelden van de openingsshow zijn wereldwijd, in meer dan 170 landen, live te zien. In Nederland worden de beelden uitgezonden door de NOS en Ziggo, die beiden de finale live in beeld brengen. De uitzending van de finale op 16 februari begint rond 15.15 uur.