The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Nieuwe single Metropole Orkest & Dorona Alberti

De nieuwe single ‘Licence to Kill’ van het Metropole Orkest en Dorona Alberti wordt vandaag uitgebracht en is nu te beluisteren op Spotify.

Samen met zangeres Dorona Alberti (Gare du Nord) nam het Metropole Orkest de Bond song ‘Licence to Kill’ onder handen. In een soulvolle en funky versie klinkt de Gladys Knight klassieker als nooit te voren. Het nieuwe arrangement werd gemaakt door de New Yorkse jazzpianist, componist en arrangeur Angelo di Loreto. Dorona Alberti noemt deze samenwerking een match made in heaven. “Dat een brutaal telefoontje tot zoiets moois mocht leiden had ik nooit durven dromen.

Jorrit van der Valk, oprichter James Bond Nederland: “Als James Bond liefhebber ken je de James Bond liedjes door en door. Een compleet nieuw arrangement op een bestaand nummer is dan echt een verassing. Bij Licence To Kill is dat zeker positief! Wat klinkt dit nummer vol soul en funk geweldig! Het nieuwe arrangement van Angelo di Loreto swingt de pan uit!

Deze release verschijnt in de aanloop naar de ‘The Music from James Bond’ tour van het MO, Dorona en Tim Akkerman. Tijdens deze concerten worden de grootste Bond-klassiekers live met het Metropole Orkest gespeeld. Dit doet het orkest om de 25ste Bondfilm en alle mooie songs uit de films te vieren.
Alle speeldata vind je hier.