The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Nieuwe Marketing Manager Chiel de Leeuw

Chiel de Leeuw nieuwe marketing manager van het Metropole Orkest

Chiel de Leeuw is per 1 november gestart als marketing manager van het Metropole Orkest. De Leeuw heeft ruime ervaring in de media- en entertainmentbranche. Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor het marketing- en exploitatiebeleid van omroepvereniging BNNVARA.

Binnen het MO wordt De Leeuw verantwoordelijk voor het marketing- en communicatiebeleid van het orkest. Tevens zal hij zich bezig houden met het commerciële beleid en het ontwikkelen van nieuwe proposities.

De Leeuw over zijn nieuwe positie: “Ik vind het een enorme eer om voor het MO aan de slag te gaan. Al bijna 75 jaar heeft het orkest een toonaangevende positie binnen de muziek in binnen- en buitenland. Aan mij de mooie opdracht om, samen met het team, de marktpositie van het MO verder uit te bouwen en te verstevigen”.