The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO opent deuren De Vorstin voor ‘Try before you buy’

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Metropole Orkest en De Vorstin openen op donderdag 23 mei de deuren voor een bijzondere ‘Try before you buy’. Kom donderdagavond om 18.40 uur kijken naar het laatste deel van de soundcheck voor het concert van zangeres China Moses en de Metropole Orkest Big Band.

Proef de muziek en de sfeer. Bevalt het?
Dan kan je ter plekke tickets kopen om het volledige concert (aanvang 21.00 uur) te zien!

Jan Geert Vierkant (directeur MO): “Het concert in De Vorstin sluit mooi aan bij onze wens meer zichtbaar te zijn in de eigen regio. Die zichtbaarheid willen we extra vergroten door alle muziekliefhebbers uit Hilversum en omgeving uit te nodigen gratis een stukje van de soundcheck te komen kijken.”

Voor meer informatie over het concert, zie onze agenda.