The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Luister nu naar Djesse vol. 1

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Vanaf vandaag is ‘Djesse vol. 1’ beschikbaar! Het Metropole Orkest nam dit album op met niemand minder dan multitalent Jacob Collier. In gelimiteerde oplage is het album op vinyl uitgebracht en deze is exclusief verkrijgbaar via de MO webshop! Een cd versie is aangekondigd voor eind maart. Het album is verder te koop op Apple Music en te streamen via Spotify.

Op 1 januari 2018 ontstond bij Jacob Collier het idee om niet één, twee of drie maar vier albums uit te brengen. Als platen samen vertellen een verhaal en nemen je mee op een reis door het 2018 van Jacob Collier. Het afgelopen jaar stond voor hem in het teken van het ontdekken van nieuwe genres, het beleven van avonturen en het samenbrengen van verschillende werelden.

Het eerste deel, ‘Djesse vol. 1′ werd opgenomen met het Metropole Orkest onder leiding van Jules Buckley. Het eindresultaat is uiteraard orkestraal maar daarnaast ook groots en indrukwekkend. Jacob beschrijft dit eerste album als volgt: “It’s outdoors, it’s spring, it’s dawn, everything is beginning, everything is waking up.”

Hou voor de overige drie delen van dit bijzondere project vooral de kanalen van Jacob in de gaten. Op zijn Instagram en YouTube zal hij ieder nieuw album aankondigen.