The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Jong Metropole op Tournee

Foto door Nic Limper

Ook dit jaar gaat Jong Metropole op tournee. Dit jaar staat dit jeugdorkest onder leiding van niemand minder dan zesvoudig Grammy-winnaar en honorair dirigent van het Metropole Orkest Vince Mendoza.

Onder leiding van deze top dirigent spelen de talenten onder andere in Voormalig Zendstation Radio Kootwijk op vrijdag 10 augustus, in het idyllische Slottuintheater van Slot Zeist op zaterdag 11 augustus (gratis toegang) en tijdens het Grachtenfestival Amsterdam op zondag 12 augustus (gratis toegang). Daarnaast kunt u voorafgaand aan de concerten de openbare repetitie bezoeken in Theater Orpheus te Apeldoorn op donderdag 9 augustus.
Voor meer informatie en kaartverkoop, klik hier.

Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen het Nationaal Jeugd Orkest, het Nationaal Jeugd Jazz Orkest en het Metropole Orkest met als doel jonge, getalenteerde musici uit de klassieke en de lichte muziek voor te bereiden op een professionele carrière.