The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Win een optreden met de MO Big Band en China Moses!

Ben jij een surprising star binnen de pop en jazz wereld, en wil jij meedoen aan een online wedstrijd? Stuur dan voor 16 maart 2018 een 1 minuut durende video in  en maak kans op een optreden met de Metropole Orkest Big Band en China Moses. 

Afgelopen jaar vond de eerste editie van Surprising Stars plaats. Deze editie was een succes en is gewonnen door Alim Kurtmemetov. Een zeer getalenteerde conservatoriumstudent uit Istanbul. Hij zal eveneens het podium betreden in mei 2018.

De muziekwedstrijd is toegankelijk voor alle muzikanten binnen Europa. Daarnaast moet je geboren zijn tussen 1 januari 1992 en  1 januari 2002. Deelnemen aan de competitie is alleen mogelijk voor muzikanten met een (afgeronde) opleiding aan een Conservatorium of andere muziekopleiding. Zangers kunnen helaas niet worden toegelaten tot de competitie. Kijk voor het verdere reglement op de website www.surprisingstars.com.  Stuur jouw originele inzending in voor 16 maart 12:00 uur en wie weet sta jij in mei samen op het podium met de Metropole Orkest Big Band en China Moses.