The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Dudok in Concert

Ook dit jaar maakt het Metropole Orkest deel uit van Dudok in Concert. Het concept is vernieuwd ten opzichte van vorig jaar, maar woensdagavond 6 september wordt uiteraard weer een mooie avond waarop het Dudok Raadhuis in de schijnwerpers staat.

Dudok in Concert is een muzikale ode aan het vakmanschap van media. Langs de tijdlijn van verleden, heden en toekomst wordt in beeld en geluid getoond hoe creatief talent in ieder tijdsgewricht verhalen maakt. Verhalen die de harten van Nederland altijd weer weten te raken..

Art Rooijakkers is de presentator van het geheel en het muzikale deel wordt verzorgd door artiesten als Fresku, de 3J’s, Angela Groothuizen, Frank Boeijen, Julia Zahra  en het Goois Vrouwenkoor. Het Metropole Orkest zal de avond omlijsten met zowel beeld als geluid.

Het orkest zal deze avond niet fysiek aanwezig zijn, maar laat zichzelf zeker horen en zien. Het concert dat door deze unieke samenwerking ontstaat, wordt door de NOS live uitgezonden; daardoor  wordt een extra visuele laag aan het sprankelende spektakel toegevoegd.

Meer informatie over het concert is hier te vinden.