The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Podcasts Co Live!

Co de Kloet is een echte Metropole liefhebber en laat in zijn programma Co Live! regelmatig een concert uit de omroeparchieven horen. Deze zijn terug te luisteren op de website van NPO Soul & Jazz.

Maar sinds kort zijn de uitzendingen ook als podcast beschikbaar. Heb je een iPhone of iPad, dan kan je met de gratis podcast app van Apple uitzendingen downloaden om ook zonder internetverbinding terug te luisteren. Zoek in de app of bij iTunes op Co Live!

Onder de uitzendingen die nu als podcast beschikbaar zijn bevinden zich er drie die wij er graag uitlichten:

2 juli 2017 – Met in 2e uur de herhaling van de opname ‘Aching Hunger, a Work in Progress’ met Steve Vai en het Metropole Orkest onder leiding van Dick Bakker. Opname gemaakt in 2005. Ook online terug te luisteren.

25 juni 2017 – Met in 2e uur Deel 1 van de opname van Antony Hegarty (van Antony and the Johnsons) met het Metropole Orkest van 21 juni 2009, gemaakt in Koninklijk Theater Carré.
Ook online terug te luisteren.

30 juli 2017 – Met in 2e uur Deel 2 van de opname van Antony Hegarty (van Antony and the Johnsons) met het Metropole Orkest van 21 juni 2009, gemaakt in Koninklijk Theater Carré.
Ook online terug te luisteren.