The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Word Vriend en win een reis naar de BBC Proms

Word nu Vriend van het Metropole Orkest en maak kans op een reis naar de BBC Proms in de Royal Albert Hall in Londen!

Net als in voorgaande jaren maken Vrienden van het Metropole Orkest kans om mee te gaan naar de BBC Proms. Op 24 augustus spelen we in de Royal Albert Hall in Londen een concert dat volledig in het teken staat van bassist Charles Mingus. In ‘Beneath the underdog: Mingus Revisited’ wordt een ode gebracht aan deze Amerikaanse jazzlegende. Solisten deze avond zijn Kandace Springs, Christian Scott, Shabaka Hutchings, Leo Pellegrino en onze eigen Bart van Lier.

Onder de huidige en nieuwe Vrienden verloten we 2×2 reizen naar Londen. De winnaars krijgen de vlucht, een overnachting én toegangskaarten (transfers zijn niet inbegrepen).
Op 28 juli om 12.00 uur maken we bekend wie er met ons mee gaat naar de Royal Albert Hall!

Op www.mo.nl/support kun je je aanmelden als Vriend. Met deze donatie draag je onder andere bij aan educatieve projecten en het levendig en toegankelijk houden van lichte muziek. Daarnaast ontvang je uitnodigingen voor evenementen als repetitiebezoeken, krijg je voorrang bij de ticketverkoop voor de ‘Metropole Sessions’ en heb je altijd 10% korting in onze webshop.